Skip to main content

Stappenplan

Van de eerste schets tot de overhandiging van de sleutels begeleidt YourHome je met raad en daad. YourHome maakt de bouw van jouw woning tot een feest.

1. Woonwensen

Eerst brengen we je woonwensen en ideeën in kaart. In aanvulling daarop komt YourHome met voorstellen en tips voor een woning waarin die wensen werkelijkheid worden.

2. Ontwerp

In de ontwerpfase bepalen we samen hoe het ontwerp vorm krijgt. Het is zelfs mogelijk om in 3D alvast door de woning te lopen. Zo krijg je alvast een kijkje in je huis, nog voor de bouw is begonnen. Dit is niet alleen leuk, maar ook nuttig. Op deze manier zie je of je ideeën werken en of de indeling bevalt.

In geval van specifieke wensen kun je in de ontwerpfase bij YourHome ook een architect uitnodigen.

3. Budget en opdracht

Zodra het ontwerp er is, kunnen we de prijs bepalen. Daarbij bewaken we nauwkeurig een budget als dit vooraf is vastgesteld. Geen verrassingen achteraf, want afspraak is afspraak!

Het contract wordt gesloten onder Woningborg- of Bouwgarant-garantie. Hiermee ben je verzekerd dat je droomhuis altijd wordt afgebouwd.

4. Vergunning

Om het huis te bouwen is een vergunning vereist. Die moet worden aangevraagd. YourHome regelt die aanvraag en wat daarbij komt kijken. Als daarna het goede nieuws komt, gaan we direct starten met de bouw.

5. Bouwen

We beginnen met bouwen volgens de vooraf besproken planning. Bij YourHome betekent dit NIET dat de woning nu ‘in beton gegoten’ is. YourHome bouwt vóór jou en mét jou, dus kleine praktische wijzigingen voeren we gewoon door!

6. Opleveren

Nu gaan we de woning opleveren en volgt de sleuteloverdracht. Samen met YourHome en de aannemer ga je door de woning heen die vanaf dat moment al jullie thuis is. De oplevering kan desgewenst plaatsvinden met een adviseur van Vereniging Eigen Huis

Zorgeloos uw droomhuis bouwen?

Neem vrijblijvend contact op