Skip to main content

Over YourHome

Je wilt een kavel kopen, je hebt een optie of je hebt al een kavel gekocht. En dan … daar komt een mooie woning op! ‘Dat droomhuis, wie kan me daarbij helpen?’ YourHome bouwt samen met jou het huis dat al direct jouw thuis is. YourHome luistert en vertaalt je wens in werkelijkheid.

Sommige wensen heb je wellicht al tijden in je hoofd. Aan andere mogelijkheden heb je misschien nog nooit gedacht. Die komen naar boven in onze gesprekken. Er kan van alles en je bent helemaal vrij.

Van de eerste schets tot de overhandiging van de sleutels begeleidt YourHome je met raad en daad. YourHome maakt de bouw van jouw woning tot een feest.

Bekijk ons stappenplan

“Uniek betekent uniek. Het ene huishouden is groter dan het andere. En leeftijden en leefstijlen verschillen. Op jouw behoefte bouwt YourHome jouw thuis.”

Samen bouwen

Met YourHome bouw je samen je eigen duurzame woning. Een thuis voor nu en voor de toekomst. Tijdens het bouwtraject wordt de woning al je thuis. Dat komt doordat je tijdens de bouw constant betrokken en in contact blijft. Het begint als helemaal jouw eigen project, en dat eigene blijft maar groeien.
Je woonkeuzes maak je vanaf het begin zelf. YourHome weet op welk moment welke keuzes aan de orde zijn. Jij ook, dankzij YourHome. YourHome informeert, adviseert en begeleidt.

YourHome ontwikkelt en bouwt woningen die helemaal aan je eigen woonbehoefte voldoen. Energiezuinig, optimaal gebruikmakend van duurzame materialen, altijd kwaliteit. Dit vraagt om bewuste keuzes vooraf en voor een goede afstemming tussen verschillende specialismen. Gestroomlijnd door YourHome.

Wonen naar wens  

Wonen betekent dat je je prettig, veilig en thuis voelt. Vandaag, maar ook nog over twintig jaar. Dit heet duurzaam woonplezier. Woonplezier is ook wooncomfort met een behaaglijk en gezond binnenklimaat. YourHome vertaalt ‘wonen naar wens’ op alle mogelijke manieren. Wonen op de plek die jij hebt gekozen, een plek waar je tot rust komt, waar je ontspannen thuis komt.

Christiaan Mennink

Christiaan Mennink, bouwkostendeskundige en projectontwikkelaar uit Meppel. Door het bouwen van woningen breng je mensen en techniek bij elkaar. Heeft meer dan tien jaar ervaring met het leiden en begeleiden van bouwprojecten. Samen bouwen met architecten, opdrachtgevers, adviseurs en natuurlijk de particuliere klant. Deze ervaringen vormden in 2017 het fundament van YourHome.

Zorgeloos uw droomhuis bouwen?

Neem vrijblijvend contact op